Wie zit er achter Focus op Balans?

Mijn naam is Joeri Tilman en in mijn dagelijks werk heb ik mij altijd bezig gehouden met kwaliteitsmanagement. Na dit meer dan 15 jaar te hebben gedaan, is het voor mij heel duidelijk. Alles, maar dan ook echt alles, draait om houding en gedrag. Mijn theorie is dat privé en werk erg op elkaar lijken, zelfs als we hierin andere rollen vervullen. Omdat de wereld steeds digitaler wordt, lopen privé en werk vaak in elkaar over.

 Mijn werkwijze is vooral luisteren naar wat er nodig is voor jou. Vanuit hier coach ik gezinnen naar een betere focus en balans. Zo kan ik jou helpen om te doen wat er ECHT toe doet. Beter kan dus ook betekenen: meer tijd nemen om te ontspannen of beter grenzen aangeven. De eerste stap ligt altijd in het probleem duidelijk krijgen en dat is vaak een uitdaging. Ik ga deze ontdekkingsreis graag met jou aan om te onderzoeken waar jouw behoeftes liggen. Niets werkt beter dan oprechte interesse en aandacht. Ik voor jou, maar ook voor gezinsleden met elkaar.

Contact
Elke vraag of opmerking is welkom

Maar waarom dan de naam Whiteboardmaster?

Als hulpmiddel gebruik ik zelf het liefste een whiteboard met mooi ontworpen magneten. Het visueel maken van processen, patronen en planningen helpt om beter met elkaar te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Door zelf te experimenten met eigen ontwerpen van whiteboards en magneten is er een mooi assortiment opgebouwd en heb ik ervaring gekregen in het ontwerpproces en productieproces. Wil jij zelf jouw eigen producten, of mis jij nog iets in ons assortiment?  Neem dan gerust contact  op!

Contact
Leuk dat je contact met mij op wilt nemen!